
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
5 porcji
Składniki
-
ryżu brązowego, długoziarnistego o czasie gotowania 30 min400 g
-
wody875 g
-
soli¾ - 1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
293.2 kcal /
626.6 kJ
Białko
5.2 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
61.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
378.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RYŻE I KASZE
25 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35 min
Gotowanie kaszy bulgur
25 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20 min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 450 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 400 g kaszy jaglanej
45 min
Gotowanie 250 g ryżu parboiled
35 min
Gotowanie 200 g ryżu basmati
35 min