
Urządzenia i Akcesoria
雞肉馬鈴薯暖沙拉
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
橄欖油80 克
-
甜紅椒粉1 ½ 茶匙
-
鹽4 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
-
香蒜粉1 ½ 茶匙
-
百里香1 茶匙
-
辣椒粉1 小撮
-
胡荽粉1 茶匙
-
乾燥巴西利1 茶匙
-
去皮去骨雞胸肉 ,切片(約2公分)800 克
-
水500 克
-
馬鈴薯 ,去皮、切丁(約2公分)650 克
-
葡萄酒醋3 茶匙
-
糖 (opcjonalnie)1 茶匙
-
乾燥羅勒1 茶匙
-
小蕃茄 ,對半切200 克
-
芝麻葉60 - 80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
473 kcal /
1978 kJ
Białko
52 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan