
Urządzenia i Akcesoria
菠蘿紅燒牛腩
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭2 粒
-
油20 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)100 克
-
豆瓣醬1 大匙
-
牛腩 ,切塊(約2公分)600 克
-
醬油2 大匙
-
新鮮鳳梨 ,去皮,切厚片20 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)150 克
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 切斜片10 克
-
水300 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
535 kcal /
2239 kJ
Białko
23.725 g
Tłuszcz
44.941 g
Węglowodany
7.557 g
Błonnik
1.551 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan