菠蘿紅燒牛腩
TM5 TM6

菠蘿紅燒牛腩

3.5 (2 oceny)

Składniki

  • 2 粒 蒜頭
  • 20 克 油
  • 100 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
  • 1 大匙 豆瓣醬
  • 600 克 牛腩 ,切塊(約2公分)
  • 2 大匙 醬油
  • 20 克 新鮮鳳梨 ,去皮,切厚片
  • 150 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
  • 10 克 新鮮紅辣椒, 切斜片 (opcjonalnie)
  • 300 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2239 kJ / 535 kcal
Białko
23.725 g
Węglowodany
7.557 g
Tłuszcz
44.941 g
Błonnik
1.551 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy