Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)

Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)

4.8 37 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porzioni

Składniki

Pasta
  • 150 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo medio
  • 40 g di concentrato di pomodoro
Ripieno
  • 50 g Emmental a pezzi (2 cm circa)
  • 35 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm circa)
  • 15 g di gherigli di noci (3 noci)
  • 15 g di pancetta di maiale
  • 90 g di robiola
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
  • 30 g di burro fuso
  • 1 cucchiaio di semi di papavero (opcjonalnie)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 37.5 g
Kalorie 3443 kJ / 823 kcal
Tłuszcz 47.9 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 64.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...