Wersje kompatybilne
Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo medio
- 40 g di concentrato di pomodoro
Ripieno
- 50 g di Emmental a pezzi (2 cm circa)
- 35 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm circa)
- 15 g di gherigli di noci (3 noci)
- 15 g di pancetta di maiale
- 90 g di robiola
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 30 g di burro fuso
- 1 cucchiaio di semi di papavero (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3443 kJ / 823 kcal
- Białko
- 37.5 g
- Węglowodany
- 64.5 g
- Tłuszcz
- 47.9 g
- Błonnik
- 2.6 g
Alternatywne przepisy
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3h
Bignè con crema di asparagi
1 godz. 30 min
Tartufini salati
3h
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Girandole della Befana
3h
Lanterna di frolla
1 godz. 30 min
Cestino centrotavola
5sa
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1 godz. 30 min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 min
Cream tart
4sa
Bicchierini capresi
30 Min