牛蒡飯
TM6 TM5

牛蒡飯

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 1200 克 水
  • 300 克 白米,任一種類, 洗淨、瀝乾
  • 100 克 新鮮毛豆仁
  • 500 克 牛蒡 ,去皮、切段
  • 20 克 白芝麻油
  • 50 克 紅蘿蔔 ,切小丁
  • 50 克 玉米粒
  • 80 克 醬油膏
  • 15 克 白芝麻

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1458 kJ / 348 kcal
Białko
9.56 g
Węglowodany
64.62 g
Tłuszcz
6.15 g
Błonnik
10.633 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy