Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 克 水
- 300 克 白米,任一種類, 洗淨、瀝乾
- 100 克 新鮮毛豆仁
- 500 克 牛蒡 ,去皮、切段
- 20 克 白芝麻油
- 50 克 紅蘿蔔 ,切小丁
- 50 克 玉米粒
- 80 克 醬油膏
- 15 克 白芝麻
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1458 kJ / 348 kcal
- Białko
- 9.56 g
- Węglowodany
- 64.62 g
- Tłuszcz
- 6.15 g
- Błonnik
- 10.633 g