Urządzenia i Akcesoria
Vinegar Pork Knuckle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
pork knuckle cut in pieces (4-5 cm)1000 g
-
water900 g
-
old ginger cut in slices (0.5 cm)120 g
-
young ginger cut in slices (0.5 cm)120 g
-
sesame oil30 g
-
eggs with shell6
-
black vinegar200 g
-
sweet vinegar500 g
-
palm sugar (gula Melaka)110 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1628 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Mapo tofu
15 Min
Braised pork belly
55 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Spring onion pork ribs
1 Std.