Urządzenia i Akcesoria
香菇絲瓜麵線
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
薑 去皮,切絲5 克
-
乾香菇 預先泡軟後擠乾,切小丁(約0.5公分)5 克
-
油5 克
-
絲瓜 去皮,剖半後去籽,切條(約1公分)450 克
-
水500 克
-
麵線 (可先以水沖洗去除鹽份)120 克
-
枸杞 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10 g
Kalorie
1166.2 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30分鐘快煮餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan