
Urządzenia i Akcesoria
菠菜濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
奶油30 克
-
洋蔥 ,切塊30 克
-
乾月桂葉1 片
-
馬鈴薯 ,去皮、切塊300 克
-
水500 克
-
豆蔻粉1 小撮
-
新鮮菠菜葉100 克
-
牛奶200 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
114 kcal /
474 kJ
Białko
3.02 g
Tłuszcz
7.49 g
Węglowodany
9.02 g
Błonnik
1.845 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan