雞肉高湯醬
TM5 TM6

雞肉高湯醬

5.0 (7 ocen)

Składniki

  • 300 克 去骨去皮雞腿肉 ,去筋,切塊(約3公分)
  • 200 克 綜合淡色蔬菜 (如:西洋芹、洋蔥、蒜頭、青蒜),切塊
  • 4 枝 新鮮綜合香草 (如:迷迭香、百里香、巴西利),只取葉子
  • 150 克 粗鹽
  • 100 克 白酒
  • 1 片 乾月桂葉
  • 1 粒 丁香
  • 5 粒 胡荽籽 (香菜籽)
    lub ½ 茶匙 胡荽粉 (香菜籽粉)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
678.5 kJ / 162.3 kcal
Białko
14.5 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy