Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 去骨去皮雞腿肉 ,去筋,切塊(約3公分)
- 200 克 綜合淡色蔬菜 (如:西洋芹、洋蔥、蒜頭、青蒜),切塊
- 4 枝 新鮮綜合香草 (如:迷迭香、百里香、巴西利),只取葉子
- 150 克 粗鹽
- 100 克 白酒
- 1 片 乾月桂葉
- 1 粒 丁香
-
5
粒 胡荽籽 (香菜籽)
lub ½ 茶匙 胡荽粉 (香菜籽粉)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 678.5 kJ / 162.3 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Błonnik
- 1.5 g