
Urządzenia i Akcesoria
馬鈴薯煎餅
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭 ,依個人口味調整15 克
-
馬鈴薯 ,切小塊700 克
-
蛋1 顆
-
麵粉60 克
-
鹽2 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
乾燥馬郁蘭1 大匙
-
油炸用蔬菜油120 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
482 kcal /
2017 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
31.4 g
Węglowodany
42.5 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan