Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 克 薑, 切片
- 10 克 蔥, 切段
- 150 克 新鮮香菇, 切塊
- 140 克 熟板栗, 切對半
- 1 隻 帶皮雞腿肉, 切小塊
- 20 克 醬油
- 10 克 蠔油
-
100
克 高湯
lub 100 克 水 - 1 茶匙 細砂糖
- 1 根 新鮮紅辣椒, 切段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1008 kJ / 241 kcal
- Białko
- 10.02 g
- Węglowodany
- 20.14 g
- Tłuszcz
- 10.52 g
- Błonnik
- 3.75 g