Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 32 oz water
- 1 ½ tsp salt, divided
- 12 ½ oz white basmati rice
- 7 oz yellow onions, quartered
- 3 ½ oz red bell pepper, cut in half, seeds removed
- 3 ½ oz green bell pepper, cut in half, seeds removed
- 1 oz olive oil
- 2 cans diced tomatoes (approx. 29 oz total)
- 2 tsp paprika, mild
- ½ tsp ground black pepper
- 24 oz pork tenderloin, cut in ¾ in. pieces
- 2 sprigs parsley leaves, chopped to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2686.8 kJ / 642.2 kcal
- Białko
- 43.5 g
- Węglowodany
- 82.3 g
- Tłuszcz
- 14.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1088.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Turkey and Corn Soup
1h 5 min
Greek Style Pork Stew
50 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken Étouffée
1h 25 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1sa 35 dk
Chicken Marsala
40 min
Spicy Pork with Tomatoes
35 min
Chicken Tetrazzini
40 min