Velouté de champignons, croquettes de haddock

Velouté de champignons, croquettes de haddock

4.6 66 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de graines variées (tournesol, lin, pignons...)
  • 180 g de filet de haddock sans peau coupé en morceaux d'1 cm
  • 6 brins de cerfeuil frais équeutés
  • 1 blanc d'œuf
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 100 g d'oignon jaune coupé en dés d'1 cm
  • 500 g de champignons de Paris frais coupés en quartiers
  • 20 g de beurre
  • 380 g de bouillon de légumes
  • ½ baguette type ficelle, coupée en très fines tranches
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 120 g de crème fraîche épaisse
  • 200 g d'huile de friture

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 23 g
Kalorie 2085 kJ / 498 kcal
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...