Velouté de champignons, croquettes de haddock

Velouté de champignons, croquettes de haddock

4.6 65 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • de graines variées (tournesol, lin, pignons...)
    100 g
  • de filet de haddock sans peau coupé en morceaux d'1 cm
    180 g
  • de cerfeuil frais équeutés
    6 brins
  • blanc d'œuf
    1
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • d'oignon jaune coupé en dés d'1 cm
    100 g
  • de champignons de Paris frais coupés en quartiers
    500 g
  • de beurre
    20 g
  • de bouillon de légumes
    380 g
  • baguette type ficelle, coupée en très fines tranches
    ½
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de crème fraîche épaisse
    120 g
  • d'huile de friture
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 498 kcal / 2085 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...