Pineapple passionfruit tart
TM6 TM5 TM31

Pineapple passionfruit tart

4.0 (17 ocen)

Składniki

Pineapple jam

  • 500 g fresh pineapple flesh (approx. 1 pineapple), cut into pieces (4 cm - see Tips)
  • 100 g brown sugar
  • 40 g white rum (optional)
  • 40 g fresh passionfruit pulp (approx. 2 passionfruit - see Tips)

Pastry

  • 1 egg
  • 50 g white sugar
  • 120 g unsalted butter, cut into pieces
  • 220 g plain flour, plus extra for dusting

Passionfruit custard filling

  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 2 eggs
  • 1 egg yolk
  • 30 - 40 g caster sugar
  • 20 g lemon juice
  • 100 g fresh passionfruit pulp (approx. 5 passionfruit)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1903 kJ / 453.1 kcal
Białko
7.7 g
Węglowodany
50.3 g
Tłuszcz
24.2 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Błonnik
4.7 g
Sód
50.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy