Urządzenia i Akcesoria
Pineapple passionfruit tart
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pineapple jam
-
fresh pineapple flesh (approx. 1 pineapple), cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
brown sugar100 g
-
white rum (optional)40 g
-
fresh passionfruit pulp (approx. 2 passionfruit - see Tips)40 g
Pastry
-
egg1
-
white sugar50 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
plain flour plus extra for dusting220 g
Passionfruit custard filling
-
pouring (whipping) cream200 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
caster sugar30 - 40 g
-
lemon juice20 g
-
fresh passionfruit pulp (approx. 5 passionfruit)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
50.1 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
1903 kJ /
453.1 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Węglowodany
50.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pavlova
6 godz.
Classic lemon tart
3 godz. 10 min
Hollandaise sauce
15 min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Lime sherbet
4 godz. 15 min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Little pots of chocolate créme
1 godz. 15 min
Baked cheesecake
2 godz. 55 min
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51 godz. 50 min
Raspberry and lemon flan
1 godz.
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1 godz.
Lemon and white chocolate lava cakes
30 min