Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de melon (1 petit melon), coupé en cubes (3 cm)
- 250 g de yaourt à la grecque
- 160 g de cassonade
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 60 g d'eau
- 150 g de framboises
- 30 g de miel d'acacia
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 846 kJ / 201 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 4 g
Alternatywne przepisy
Cidre de pomme chaud au rhum et à l'érable
20 Min
Menu petit prix - Glace à la pêche et au basilic
10 godz. 15 min
Sorbet banane et citron vert
10min
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12 godz. 5 min
Glace à la fraise et au yaourt
4h 20min
Sorbet fraise-banane
5 dk
Glace au yaourt et à la menthe
12sa 20 dk
Crème glacée mascarpone
5h
Sorbet fraise, banane et menthe
4h 15min
Sorbet minute fraise-banane
4h 15min
Sorbet à la fraise
12h
Glace à la fraise façon italienne
40min