Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1700 g de agua
- 2 pastillas de caldo desmenuzadas
- 80 g de queso parmesano en trozos de 3 cm
- 60 g de chalotas
- 40 g de mantequilla (y un poco más para servir)
- 20 g de aceite de oliva
- 640 g de arroz de grano redondo
- 120 g de vino blanco seco
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ñoquis a la carbonara
15min
Salsa de queso azul
10min
Risotto
30min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25min
Risotto cuatro quesos
25min
Risotto con boletus
30min
Farfalle a los cuatro quesos
25min
Risotto con calabacín y beicon
35min
Risotto de setas
25min
Risotto de parmesano y tomates secos
35min
Risotto con gambas, salchichas y manzana
30min
Risotto de guisantes y jamón
30min