Risotto al parmesano

Risotto al parmesano

4.3 30 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
8 raciones

Składniki

  • 1700 g de agua
  • 2 pastillas de caldo desmenuzadas
  • 80 g de queso parmesano en trozos de 3 cm
  • 60 g de chalotas
  • 40 g de mantequilla (y un poco más para servir)
  • 20 g de aceite de oliva
  • 640 g de arroz de grano redondo
  • 120 g de vino blanco seco
  • 1 cucharadita de sal

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 9 g
Kalorie 1812 kJ / 433 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...