Huevo poché sobre parmentier con trufa negra

Huevo poché sobre parmentier con trufa negra

4.0 56 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 1000 g de patatas harinosas peladas y en rodajas (1 cm, ver sugerencia)
  • 20 g de trufa negra fresca
  • 10 pellizcos de sal
  • 400 g de leche
  • 1 chorrito de aceite de oliva
  • 6 huevos camperos
  • 6 pellizcos de pimienta molida
  • 30 g de mantequilla en trozos
  • 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
  • 1 chorrito aceite de oliva
    1 chorrito de aceite de trufa

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 2145.1 mg
Białko 20.1 g
Kalorie 2036 kJ / 487 kcal
Tłuszcz 26.1 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Węglowodany 43.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...