Urządzenia i Akcesoria
Champiñones salteados al ajillo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porciones
Składniki
-
4 dientes de ajo pelados
-
10 g de perejil sólo las hojas
-
10 g de chile guajillo desvenado (1 pieza)
-
400 g de champiñones en cuartos
-
30 g de aceite
-
1 cucharadita de sal
-
1 pizca de pimienta negra molida
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
590.6 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
426.2 kJ /
101.9 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 min
Salsa boloñesa
35 min
Lentejas estofadas
9 godz.
Tocino y champiñones sofritos TM6
20 min
Champiñones frescos sofritos 300 g TM6
25 min
Pimientos sofritos 200 g TM6
20 min
Champiñones o setas al ajillo
20 min
Coliflor gratinada
55 min
Lasaña boloñesa TM6
2 godz. 30 min
Crema de calabacita
25 min
Champiñones al ajillo
15 min