Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porciones
Składniki
-
1000 g de jitomates muy maduros
-
1 diente de ajo
-
80 g de pimiento rojo en lata
-
40 g de cebolla
-
100 g de pepino pelado
-
20 g de vinagre
-
1 ½ cucharadita de sal
-
50 g de aceite de oliva
-
pan tostado para servir
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
4 g
Kalorie
911 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PASCUA
11 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Salmorejo
10 min
Vichyssoise
40 min
Gazpacho de pepino y hierbabuena
40 min
Migas con chorizo y uvas (Hestan Cue™)
40 min
Lentejas estofadas
9 godz.
Crema de verduras
35 min
Sorbete de limón
8 godz. 30 min
Gazpacho con fresas
10 min
Gazpacho
10 min
Crema fría de aguacate
10 min
Salsa pesto
10 min
Crema de calabacita
25 min