![Gazpacho Gazpacho](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/87A86790-6894-4802-BF17-145615C1E70F/Derivates/FCA94BFF-612F-4F99-AC46-77AE91A69A95.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de jitomates, muy maduros
- 1 diente de ajo
- 80 g de pimiento rojo, en lata
- 40 g de cebolla
- 100 g de pepino, pelado
- 20 g de vinagre
- 1 ½ cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva
- pan, tostado para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 911 kJ / 217 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa holandesa
15min
Salsa pesto
10min
Gazpacho de chabacano y jitomate
1h 15 min
Lentejas estofadas
9 Std.
Crema de verduras
35min
Gazpacho con fresas
10min
Croquetas de jamón serrano
10 Std.
Champiñones salteados al ajillo
25min
Vichyssoise
40min
Salsa holandesa rápida
10min
Sopa fría de aguacate
5 min
Crema de calabacita
25min