Urządzenia i Akcesoria
Espagueti carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porciones
Składniki
-
60 g de queso parmesano en trozos
-
30 g de queso pecorino (opcjonalnie)
-
1 echalot
-
150 g de cubos de tocino ahumado
-
20 g de aceite de oliva extra virgen
-
1200 g de agua
-
½ cdita de sal fina
-
350 g de spaghetti
-
3 huevos
-
1 yema de huevo
-
2 pizcas de pimienta negra molida
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
27 g
Kalorie
2528 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macarrones boloñesa
40 Min
Salsa boloñesa
35 Min
Masa para pizza
1 Std.
Lasaña boloñesa
2 Std. 30 Min
Macarrones gratinados
40 Min
Lentejas con chorizo
1 Std. 30 Min
Macarrones boloñesa
40 Min
Spaguetti carbonara
40 Min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30 Min
Arroz Blanco
35 Min
Lasaña boloñesa TM6
2 Std. 30 Min
Espagueti a la boloñesa
50 Min