Urządzenia i Akcesoria
Champiñones al ajillo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 porciones
Składniki
-
15 g de chile guajillo sin rabo
-
5 dientes de ajo
-
30 hojas de epazote y un poco más para servir
-
80 g de aceite de oliva
-
475 g de champiñones limpios
-
1 ½ cdita de sal fina
-
2 pizcas de pimienta negra molida
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
2 g
Kalorie
613 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
VEGETARIA...NíSIMO!
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 min
Salsa boloñesa
35 min
Tocino y champiñones sofritos TM6
20 min
Champiñones frescos sofritos 300 g TM6
25 min
Pimientos sofritos 200 g TM6
20 min
Mayonesa
5 min
Champiñones Rellenos
30 min
Mejillones con salsa de jitomate
45 min
Champiñones o setas al ajillo
20 min
Coliflor gratinada
55 min
Champiñones salteados al ajillo
25 min
Lasaña boloñesa TM6
2 godz. 30 min