Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de chile guajillo, sin rabo
- 5 dientes de ajo
- 30 hojas de epazote, y un poco más para servir
- 80 g de aceite de oliva
- 475 g de champiñones, limpios
- 1 ¼ cditas de sal fina
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 613 kJ / 146 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de calabacita
25 min
Salsa verde cruda
5min
Lasaña boloñesa TM6
2h 30 min
Coliflor gratinada
55 min
Champiñones Rellenos
30 min
Champiñones salteados al ajillo
25 min
Champiñones frescos sofritos 300 g TM6
25 min
Salsa boloñesa
35 min
Mayonesa
5min
Salsa verde cruda
5min
Champiñones o setas al ajillo
20min
Pimientos sofritos 200 g TM6
20min