![Coliflor al vapor (300 g) en cestillo Coliflor al vapor (300 g) en cestillo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/12AAEF78-31BF-4132-B9CF-47C13FA45CC5/Derivates/9de2f58f-4a3c-4145-9112-47f3844879fd.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 300 g de floretes de coliflor
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 116 kJ / 28 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 15 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min