Masa para pizza

4.9 176 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porciones

Składniki

  • 220 g de agua a temperatura ambiente
  • 1 cdita de azúcar
    1 cdita polvo de malta
  • 20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
    2 cditas de levadura seca instantánea, (8 g)
  • 400 g de harina
  • 30 g de aceite de oliva extra virgen y un poco más para engrasar
  • 1 cdita de sal fina

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 335 g

Sód 1126.1 mg
Białko 23.6 g
Kalorie 3609.1 kJ / 862.6 kcal
Tłuszcz 16.8 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 152 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...