Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de agua, a temperatura ambiente
-
1
cdita de azúcar
lub 1 cdita polvo de malta -
20
g de levadura prensada fresca, desmenuzada
lub 2 cditas de levadura seca instantánea (8 g) - 400 g de harina
- 30 g de aceite de oliva extra virgen, y un poco más para engrasar
- 1 cdita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3770.8 kJ / 901.3 kcal
- Białko
- 24.7 g
- Węglowodany
- 158.8 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 8.1 g
- Sód
- 1176.6 mg