Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g olive oil
lub 20 g oil - 170 - 200 g leeks, white part only, sliced (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 9 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed Onions (300 g)
20min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Browned Onions (200 g)
25 min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéed Onions and Garlic
20min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Caramelised Onions (200 g)
40 min