Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g olive oil
lub 20 g oil - 170 - 200 g leeks, white part only, sliced (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 9 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 Min
Sautéed Onions and Garlic
20 Min
Browned Onions (200 g)
25min
Sautéed Onions (300 g)
Brak ocen
Sautéed Aubergine (200 g)
30 Min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min
Caramelised Onions (200 g)
40min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min