
Urządzenia i Akcesoria
Cobbler aux pommes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
pommes Golden coupées en quartiers4
-
de sucre vanillé10 g
-
de beurre en morceaux150 g
-
de poudre d'amande70 g
-
de farine110 g
-
de levure chimique (½ sachet)1 c. à café rase
-
de sucre en poudre70 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.70 g
-
de sel1 pincée
-
de sucre glace1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
468 kcal /
1946 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°13
66 Przepisów
Francja
Francja