Glace à l'italienne à la pêche

Glace à l'italienne à la pêche

3.0 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 portions

Składniki

  • 300 g de pêches bien mûres, coupées en huit, préalablement congelées, et un peu pour la finition
  • 10 g de jus de citron
  • 2 blancs d'œufs frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 57.5 mg
Białko 4.5 g
Kalorie 337 kJ / 78.5 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 15.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...