Bretzels, petits pains salés ou bagels

Bretzels, petits pains salés ou bagels

4.6 172 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portions

Składniki

  • de levure boulangère sèche
    2 sachets
  • d'eau
    1150 g
  • de lait
    150 g
  • de farine de blé et un peu pour le papier cuisson
    500 g
  • de sel
    10 g
  • de beurre mou
    35 g
  • de sel
    2 c. à café
  • de bicarbonate de sodium
    100 g
  • œuf battu
    1
  • grains de gros sel
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 363 kcal / 1519 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...