
Urządzenia i Akcesoria
Salada de arroz com atum
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 doses
Składniki
-
água1000 g
-
azeite30 g
-
sal1 c. chá de
-
arroz basmati300 g
-
cenoura cortada em cubos150 g
-
ervilhas descongeladas150 g
-
feijão-verde redondo descongelado150 g
-
milho cozido escorrido150 g
-
atum em lata escorrido300 g
-
limão só o sumo½
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
388.8 kcal /
1627 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Sód
432.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Julho com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia