Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di latte intero
- 120 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
- 100 g di latte condensato non zuccherato
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 544.3 kJ / 130.1 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Sód
- 58 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramello liquido
35min
Yogurt fresco ai mirtilli
15 Std. 45 Min
Latte condensato
1h
Gelato al caramello salato (TM6)
14h
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Caramello salato
1h
Yogurt
12u.
Ricotta (TM6)
16h 30 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20 min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10 Std. 30 Min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 Std. 10 Min