Urządzenia i Akcesoria
Ricotta (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 16 godz. 30 min
2 porzioni
Składniki
-
2000 g di latte intero fresco
-
80 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 porzioni
Sód
801 mg
Białko
64.8 g
Kalorie
5125.4 kJ /
1225 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
37.3 g
Węglowodany
99 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentazione
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 godz. 15 min
Ananas sottovuoto
1 godz. 15 min
Primo sale
13 godz. 30 min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19 godz.
Yogurt alla stracciatella
14 godz. 20 min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Yogurt
12 godz.
Ricotta
5 godz. 30 min
Primosale
4 godz. 45 min
Caramello liquido
35 min