Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g di latte intero fresco
- 80 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Wartości odżywcze
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 5125.4 kJ / 1225 kcal
- Białko
- 64.8 g
- Węglowodany
- 99 g
- Tłuszcz
- 65 g
- Tłuszcz nasycony
- 37.3 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 801 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Latte condensato
1h
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15 Std. 30 Min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 Std. 15 Min
Pane bianco
3h
Primo sale
13h 30 min
Yogurt
12 Std.
Primosale
4h 45min
Crema ai frutti rossi
20min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 Std. 20 Min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Ricotta
5h 30min
Yogurt con latte condensato
12h 10min