Urządzenia i Akcesoria
Ricotta (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 16 godz. 30 min
2 porzioni
Składniki
-
2000 g di latte intero fresco
-
80 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 porzioni
Sód
801 mg
Białko
64.8 g
Kalorie
5125.4 kJ /
1225 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
37.3 g
Węglowodany
99 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentazione
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Latte condensato
1 godz.
Ananas sottovuoto
1 godz. 15 min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 godz. 30 min
Primo sale
13 godz. 30 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt
12 godz.
Ketchup
1 godz. 20 min
Ricotta
5 godz. 30 min
Primosale
4 godz. 45 min
Patate Sottovuoto
2 godz.
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 godz. 15 min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min