Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 - 40 g di acqua
- 150 g di zucchero a velo
- 250 g di farina di mandorle
- 20 g di miele di acacia
- 1 cucchiaino di vaniglia in polvere
- 1 cucchiaino di essenza di mandorla
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 16 amarene sciroppate
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 839.1 kJ / 200.6 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Pasta di mandorle
1h 30min
Crema chiboust
1h
Gelatina di agrumi e ananas con salsa al pepe e rosa
1h 50min
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Taralli dolci speziati
55 min
Piccola pasticceria natalizia
4 Std.
Cheesecake alla crema pasticcera e fragole
4 Std. 25 Min
Biscotti di pasta sablée
12h 40 min
Cartellate
1h 5min
Mostaccioli siciliani
1h
Dolcetti siciliani di mandorle
45 Min
Dolcetti di mandorle e cioccolato
50 Min