Urządzenia i Akcesoria
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
celery leaves40 g
-
fennel fronds (see tip)40 g
-
garlic clove1
-
coriander seeds1 tsp
-
wholegrain mustard1 Tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
celery stalk cut in pieces (4 cm)100 g
-
fennel bulb cut in pieces (4 cm)100 g
-
olive oil20 g
-
sea bream whole, gutted and cleaned (approx. 500 g each)3
-
water500 g
-
dried bay leaves2
-
potatoes cut in pieces (3 cm) (see variation)1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
205.1 mg
Białko
21.1 g
Kalorie
1278.2 kJ /
305.5 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Brak ocen
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
1 godz. 30 min
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1 godz.
Date and Oat Drink
20 min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Brak ocen
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20 min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min