Urządzenia i Akcesoria
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
celery leaves40 g
-
fennel fronds (see tip)40 g
-
garlic clove1
-
coriander seeds1 tsp
-
wholegrain mustard1 Tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
celery stalk cut in pieces (4 cm)100 g
-
fennel bulb cut in pieces (4 cm)100 g
-
olive oil20 g
-
sea bream whole, gutted and cleaned (approx. 500 g each)3
-
water500 g
-
dried bay leaves2
-
potatoes cut in pieces (3 cm) (see variation)1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
205.1 mg
Białko
21.1 g
Kalorie
1278.2 kJ /
305.5 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Bread Rolls with Chorizo
Brak ocen
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45 min
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 godz. 40 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Pollock in Champagne Sauce
Brak ocen
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min