Urządzenia i Akcesoria
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
celery leaves40 g
-
fennel fronds (see tip)40 g
-
garlic clove1
-
coriander seeds1 tsp
-
wholegrain mustard1 Tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
celery stalk cut in pieces (4 cm)100 g
-
fennel bulb cut in pieces (4 cm)100 g
-
olive oil20 g
-
sea bream whole, gutted and cleaned (approx. 500 g each)3
-
water500 g
-
dried bay leaves2
-
potatoes cut in pieces (3 cm) (see variation)1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
205.1 mg
Białko
21.1 g
Kalorie
1278.2 kJ /
305.5 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Green Shakshukas
Brak ocen
Seafood Rice
Brak ocen
Lemonade
5 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Brak ocen
Yoghurt Cake
1 godz.
Potato Pancakes
45 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Dairy-free Seafood Risotto
45 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min