Urządzenia i Akcesoria
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
celery leaves40 g
-
fennel fronds (see tip)40 g
-
garlic clove1
-
coriander seeds1 tsp
-
wholegrain mustard1 Tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
celery stalk cut in pieces (4 cm)100 g
-
fennel bulb cut in pieces (4 cm)100 g
-
olive oil20 g
-
sea bream whole, gutted and cleaned (approx. 500 g each)3
-
water500 g
-
dried bay leaves2
-
potatoes cut in pieces (3 cm) (see variation)1000 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
305.5 kcal /
1278.2 kJ
Białko
21.1 g
Tłuszcz
10.7 g
Węglowodany
32.8 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
205.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Soba Noodle and Salmon Bowl
30 min
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Layered bread
2 godz. 30 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Jollof Rice
1 godz. 20 min
Coconut Prawn Soup
45 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min