Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 牛肉條 ,切丁(約1公分)
- 1 茶匙 醬油
- 10 克 油
- 10 克 薑
- 450 克 水
- 200 克 白米飯
- ½ 茶匙 鹽
- 100 克 罐裝玉米粒 ,瀝乾
- 1 顆 蛋 ,打散
- 15 克 蔥 ,切蔥花
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2004.3 kJ / 479.1 kcal
- Białko
- 28.6 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4663.5 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 737.3 mg