安城牛肉湯

安城牛肉湯

3.7 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 牛腱肉 ,切塊(約5公分)
    300 克
  • 米酒
    15 克
  • 1300 克
  • 洋蔥 ,切塊(約4公分)
    ½ 顆
  • 日本大蔥 ,切斜片
    1 根
  • 蒜頭
    5 粒
  • 白蘿蔔 ,切塊(約4公分)
    50 克
  • 醬油
    40 克
  • 10 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 鵪鶉蛋 (熟)
    10 粒

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 191 kcal / 802 kJ
Białko 19.2 g
Tłuszcz 4.5 g
Węglowodany 16.9 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...