Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1 cm)
- 70 g celery, cut into thin slices (5 mm)
- 200 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 1 garlic clove, cut into slices
- 150 g bacon cubes
- 50 g white wine
- 2 tbsp plain flour
- 800 g skinless boneless turkey leg meat, cut into pieces (4 cm)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 500 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp Dijon mustard
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2307.8 kJ / 549.5 kcal
- Białko
- 47.3 g
- Węglowodany
- 10.4 g
- Tłuszcz
- 34.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.5 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 2166.5 mg
Alternatywne przepisy
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Fish balls with yoghurt sauce
1h 50 min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 Min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30 min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 Min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Pork and apple cider stew
1h 40 min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min