Urządzenia i Akcesoria
Creamy turkey stew (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
brown onion cut into wedges (1 cm)150 g
-
carrot cut into slices (1 cm)150 g
-
celery cut into thin slices (5 mm)70 g
-
fresh mushrooms cut into quarters200 g
-
garlic clove cut into slices1
-
bacon cubes150 g
-
white wine50 g
-
plain flour2 tbsp
-
skinless boneless turkey leg meat cut into pieces (4 cm)800 g
-
salt plus extra to season½ - 1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
Dijon mustard1 tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2166.5 mg
Białko
47.3 g
Kalorie
2307.8 kJ /
549.5 kcal
Tłuszcz
34.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 godz. 40 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Layered lamb curry
1 godz.
Tomato basil chicken stew
35 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Pork fillet with mustard
35 min