Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1 cm)
- 70 g celery, cut into thin slices (5 mm)
- 200 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 1 garlic clove, cut into slices
- 150 g bacon cubes
- 50 g white wine
- 2 tbsp plain flour
- 800 g skinless boneless turkey leg meat, cut into pieces (4 cm)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 500 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp Dijon mustard
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2307.8 kJ / 549.5 kcal
- Białko
- 47.3 g
- Węglowodany
- 10.4 g
- Tłuszcz
- 34.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.5 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 2166.5 mg
Alternatywne przepisy
Pork fillet with mustard
35min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Chicken cacciatore
50min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 Min
All-in-one 'roast' beef
1h 30 min
Cream of mushroom soup
20 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Meatloaf with onion gravy
1h 30 min