
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- huile d'olive pour le moule
- 410 g d'eau
- 5 g de levure boulangère fraîche émiettée (voir "Variante(s)")
- 15 g de sucre en poudre
- 300 g de farine à pain
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 249.3 kcal / 1043.8 kJ
- Białko
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Węglowodany
- 38.7 g
- Błonnik
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Sód
- 400.7 mg