Pain aux olives

Pain aux olives

4.4 23 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
6 parts

Składniki

  • huile d'olive pour le moule
  • d'eau
    410 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée (voir "Variante(s)")
    5 g
  • de sucre en poudre
    15 g
  • de farine à pain
    300 g
  • d'olives noires dénoyautées
    40 g
  • de sel
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 249.3 kcal / 1043.8 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 7.3 g
Węglowodany 38.7 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 400.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...