Pain aux olives

Pain aux olives

4.3 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
6 parts

Składniki

  • huile d'olive pour le moule
  • 410 g d'eau
  • 5 g de levure boulangère fraîche émiettée (voir "Variante(s)")
  • 15 g de sucre en poudre
  • 300 g de farine à pain
  • 40 g d'olives noires dénoyautées
  • 1 c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 400.7 mg
Białko 5.5 g
Kalorie 1043.8 kJ / 249.3 kcal
Tłuszcz 7.3 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 38.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...