Pain aux olives
TM6

Pain aux olives

4.6 (21 ocen)

Składniki

  • 35 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
  • 410 g d'eau
  • 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée (voir "Variante(s)")
  • 15 g de sucre en poudre
  • 300 g de farine à pain
  • 40 g d'olives noires dénoyautées
  • 1 c. à café de sel

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1043.8 kJ / 249.3 kcal
Białko
5.5 g
Węglowodany
38.7 g
Tłuszcz
7.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
2 g
Sód
400.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy