Merendina alla crema gianduia

Merendina alla crema gianduia

4.0 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 pezzi

Składniki

  • 100 g cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 200 g di farina tipo 00
  • 3 uova
  • 120 g zucchero
  • 100 g di succo di arancia carota e limone (ACE)
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 30 g di gocce di cioccolato fondente
  • 5 g di cacao amaro in polvere
  • crema gianduia a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 26.7 mg
Białko 3.9 g
Kalorie 786.3 kJ / 187.9 kcal
Tłuszcz 8.4 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 24.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...