Urządzenia i Akcesoria
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 6 godz.
16 pezzi
Składniki
-
15 g di lievito di birra fresco
-
280 g di latte + q.b.
-
30 g zucchero
-
300 g di farina manitoba
-
300 g di farina multicereali + q.b.
-
1 uovo medio
-
50 g di burro morbido a tocchetti
-
10 g di sale
-
50 g di burro fuso
-
2 cucchiai di semi misti
-
150 g di prosciutto crudo a fette
-
1 mazzetto di rucola le foglioline lavate e asciugate
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
8.3 g
Kalorie
1008 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
30.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Passione croissant
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Bignè a sorpresa
2 godz.
Taralli alla cipolla e uvetta
1 godz. 35 min
Pizzette alle erbe aromatiche
1 godz. 35 min
Pasta choux al cacao
1 godz. 10 min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 godz. 50 min
Grissoni rustici saporiti
1 godz. 40 min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 min
Bretzel (di Luca Montersino)
3 godz.
Taralli pugliesi
1 godz. 15 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min
Hot dog
4 godz. 55 min
Pane pugliese
29 godz. 20 min