Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- farina tipo 00 q.b.
- 700 g di guancia di bovino a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di cipolla a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di vino rosso
- 300 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2050 kJ / 490 kcal
- Białko
- 39.7 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Zuppa del golfo
1h 30min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Risotto con fegatini di pollo
40 Min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5u. 40min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8u. 30min
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h 10 min
Sugo di cozze e vongole
1 Std. 20 Min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h
Ragù di carne mista
1h 30min