
Urządzenia i Akcesoria
Œuf à la coque et petites mouillettes de filo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
de pâte filo (ou phyllo)3 feuilles
-
de beurre fondu1 c. à soupe
-
de graines de pavot2 c. à soupe
-
de graines de sésame2 c. à soupe
-
de baguette de pain4 tranches fines
-
de cantal entre-deux, coupé en copeaux40 g
-
œufs4
-
de l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
-
fleur de sel
-
poivre moulu
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
249.4 kcal /
1043.4 kJ
Białko
12.1 g
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
15.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Sód
359.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°12
68 Przepisów
Francja
Francja