Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 Zweige Estragon, abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
- 2 - 3 Stängel Kerbel, abgezupft, Stängel zur Seite gelegt
- 1 Tomate (ca. 50 g)
- 80 g Schalotten
- 80 g Weißweinessig
- 180 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 - 2 TL Tomatenmark
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 195 g
- Tłuszcz nasycony
- 104 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 1335 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry-Mayonnaise
5 Min
Mayonnaise mit gebrannten Frühlingszwiebeln
20 Min
Portwein-Zwiebel-Relish
50min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Sauce Béarnaise
20 Min
Mayonnaise
5 Min
Sauce Béarnaise
40min
Wildbratwurst
3 Std. 30 Min
Wild-Terrine
1 Std.
Pilz-Wein-Cremesauce
30min
Kräuter Aioli ohne Ei
20 Min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min