Urządzenia i Akcesoria
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Butter25 g
-
Mehl10 g
-
Milch120 g
-
Crème fraîche65 g
-
Estragonsenf30 g
-
Balsamico, hell10 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Honig1 TL
-
Wasser und etwas mehr zum Abschrecken1700 g
-
Eier sehr frisch4
-
Speckwürfel200 g
-
Feldsalat120 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14 g
Kalorie
2184 kJ /
522 kcal
Tłuszcz
49 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Weihnachts-Menü
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 min
Sauce Béarnaise
20 min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min
Sauce Béarnaise
40 min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50 godz.
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45 min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3 godz. 15 min
Wiener Schnitzel mit Sahnemöhrchen und Herzoginkartoffeln
1 godz. 30 min
Getrüffelte Maispoularde auf Rahmspinat
1 godz.
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 min