Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1300 g Wasser
- 2 Kalbskoteletts (à ca. 400 g)
- 50 g Butter
- 2 Zweige Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2628 kJ / 627 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 44.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25 min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 20 min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 godz. 30 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 Std. 50 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25 min
Lammfilets mit Lavendel
13 godz.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 godz.