Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 hígado crudo de pato (500 - 600 g)
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de oporto
- 2 cucharadas de brandy
- 500 g de agua (para el vapor)
- 500 g de cubitos de hielo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 571 kJ / 137 kcal
- Białko
- 19.32 g
- Węglowodany
- 1.28 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa bearnesa
15 Min
Rabillo de ternera al chimichurri
2 godz.
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Canelones
13h 30min
Vichyssoise
2 godz. 20 min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Salsa vizcaína
40min
Salsa holandesa
15 Min
Sorbete de fruta congelada
5 min
Vinagreta de mostaza y eneldo
5 min
Roux
10 min
Bechamel
15 Min