Foie de pato

Foie de pato

4.8 61 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 33 godz.
6 raciones

Składniki

  • 1 hígado crudo de pato (500 - 600 g)
  • ½ cucharadita de azúcar
  • 1 cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de pimienta molida
  • 1 cucharada de oporto
  • 2 cucharadas de brandy
  • 500 g de agua (para el vapor)
  • 500 g de cubitos de hielo

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 19.32 g
Kalorie 571 kJ / 137 kcal
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 1.28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...