Masa para cocas

Masa para cocas

4.7 63 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
500 g

Składniki

  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de agua
  • 50 g de manteca de cerdo
  • 20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
    2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada, (8 g)
  • 300 g de harina de fuerza
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de azúcar
  • aceite de oliva virgen extra y algo más para engrasar la bandeja

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 500 g

Sód 2346.7 mg
Białko 44.1 g
Kalorie 8544 kJ / 2042 kcal
Tłuszcz 106.1 g
Błonnik 12.6 g
Tłuszcz nasycony 28.1 g
Węglowodany 226 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...