Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 200 g de fructosa
- 10 tiras de piel de limón
- 100 g de aceite de girasol
- 2 huevos
- 50 g de licor de anís
- 500 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de aceite de girasol
Fritura
- 2 - 3 cucharadas de aceite de girasol (para formar las rosquillas)
- 500 g de aceite para freír
- 100 g de fructosa
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 527.8 kJ / 126.3 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 6.4 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trenzas de avellana
1h 45min
Tarta de manzana
1h
Bizcocho de limón
2h
Bizcocho de manzana
1h
Bollos de aguardiente (sin azúcar)
1h 30min
Rosquillas marroquíes (sfenj)
2 godz. 45 min
Bizcocho de soja
35min
Bizcocho de naranja sanguina y miel
3 Std.
Bizcocho básico
40min
Bizcocho de zanahoria y almendra
1h 20min
Rosquillas
30min
Bizcocho de manzana (sin azúcar)
50min