Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de aceite de girasol (y un poco más para engrasar el molde)
- 4 - 5 huevos (280 g)
- 150 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 400 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 250 g de agua con gas
- 2 cucharadas de cacao puro en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1696 kJ / 406 kcal
- Białko
- 6.57 g
- Węglowodany
- 39.33 g
- Tłuszcz
- 24.68 g
- Błonnik
- 1.26 g
Alternatywne przepisy
Bizcocho veteado
2h
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3u. 35min
Magdalenas chocolate
1h
Bizcocho de chocolate sin huevo
1 Std. 25 Min
Bizcocho básico
40min
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
1 Std. 10 Min
Bizcocho esponjoso de miel
1h 45min
Bizcocho de zanahoria y chocolate
1h 50 min.
Magdalenas rellenas de chocolate
30min
Bizcocho de chocolate y nueces
1 Std. 40 Min
Cake de chocolate cuatro cuartos
1h
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50min