Urządzenia i Akcesoria
Sirope de chocolate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
500 g
Składniki
-
250 g de azúcar
-
½ vaina de vainilla cortada en trozos
-
250 g de agua
-
1 pellizco de sal
-
100 g de cacao puro en polvo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
181 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
5032.1 kJ /
1202.7 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
37 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
308.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate a la taza
15 min
Bombones de chocolate blanco
3 godz. 10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Azúcar glas
5 min
Masa sablé
1 godz. 50 min
Azúcar de vainilla
72 godz.
Helado de chocolate
12 godz.
Glaseado blanco
5 min
Bombón helado de chocolate
5 godz.
Barritas de chocolate y caramelo
4 godz. 30 min
Chocolate whoopie pies con crema de avellana
40 min
Bombones de toffee
3 godz. 15 min