
Urządzenia i Akcesoria
Pastelitos criollos de dulce de membrillo
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz. 30 min
18 unidades
Składniki
-
de manteca de cerdo80 g
-
de agua120 g
-
de leche130 g
-
de harina de fuerza600 g
-
de sal10 g
-
huevo1
-
de maicena2 - 3 cucharadas
-
de dulce de membrillo200 g
Almíbar
-
de agua400 g
-
de azúcar400 g
Para freír y decorar
-
de aceite600 - 700 g
-
de bolitas multicolores para decorar50 - 80 g
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
283 kcal /
1181 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
6.4 g
Węglowodany
52.3 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fritos & Cía.
14 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania