Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de palitos de cangrejo
- 5 huevos
-
200
g de atún al natural o en aceite, escurrido
lub 3 latas de mejillones en escabeche (escurridos) - 400 g de leche evaporada Ideal®
- 50 - 80 g de pimientos del piquillo escurridos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1027 kJ / 245 kcal
- Białko
- 26.4 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 511.4 mg
Alternatywne przepisy
Pudin de bacalao
2 godz. 30 min
Pudin de bonito y piquillos
5h 10min
Salsa de tomate
40min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Calamares en su tinta
1h 5 min
Salsa vizcaína
40min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1 godz.
Pastel de calabacín y bonito
4 godz.
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3h
Terrina trufada de atún y salmón
12h 10min
Pastel de atún
4 godz. 55 min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4 Std. 20 Min